s2f نوشته است:
سلام
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده اگه میشه جواب فوری میخوام
مشکلم اینه که من یه مودم 8901gدارم که به مشکل بر خورده بود وداخل پنل تنظیمات نمیرف که من ریست کردم درست شد وداخل پنل میشه ولی من این مودم به عنوان پخش کننده اینترنت استفاده میکردم یعنی اینترنتم از شرکت بهبود گرفتم که رادیو داره حالا بازهم میخوام اونو تنظیم کنم وبه عنوان پخش کننده استفاده کنم اما هیچ سایتی در این باره مطلبی نزده اگه میشه روش تنظیمشو تو سایت قرار بدید یا برام ارسال کنید در ضمن با روش تنظیم adsl اینترنت پخش نمیکنه چون اینتر نت از طریق لن باید وصل شه
اینم ایمیل
saeedmehrabi72@yahoo.com ممنون میشم جواب بدید
سلام؛
برای استفاده از مودم به عنوان پخش کننده بی سیم باید 2 تنظیم انجام بدهید.
در ابتدا باید آدرس IP اکسس پوینت اصلی را بدانید. برای مثال اگر آدرس IP اکسس پوینت 192.168.1.1 است شما باید آدرس IP مودم را عوض کنید مثلا 192.168.1.254. در هر صورت آدرس مودم باید با آدرس اکسس پوینت متفاوت باشد ولی 3 عدد اول آن یکی باشد. به عبارت ساده تر عدد آخر متفاوت باشد مثال دیگر اگر آدرس اکسس پوینت 192.168.0.1 است شما باید آدرس مودم را به 192.168.0.254 عوض کنید.
برای این کار منوی Interface Setup -> LAN در قسمت IP Address آدرس جدید را وارد کنید.
تنظیم دوم خاموش کردن DHCP مودم است چون حتما اکسس پوینت باید آدرس به کربران بدهد. در همان منوی قبلی در قسمت پایین IP Address گزینه DHCP را بر روی OFF قرار دهید.
حال کابل شبکه اکسس پوینت را به مودم وصل نموده و تمام.
موفق باشید.